מסעדת אדום

סמבוסק פריקסה

חן קורן ומסעדת אדום

_npr7103
_npr7084

שף: אלרן בוזגלו

המסעדה:

אדום - מסעדה ובר יין נפתחה באפריל, 2001 ובמהרה הפכה למוסד ירושלמי המתמחה באוכל, יין שרות ואוירה.

מסעדת אדום הירושלמית ממוקמת במתחם התחנה הראשונה, מתחם תרבות ובילוי חדש בעיר, אשר שהוקם על יסודות תחנת הרכבת הישנה וההיסטורית.

האוכל באדום עשיר, מוקפד ומציע מגוון רחב החל מבשרים המיושנים במקום, דגים ופירות ים דרך פסטה רחבה וריזוטו ועד המבורגר עסיסי ושניצל.

ביסטרו ירושלמי עם נגיעות איטלקיות, צרפתיות ועוד מדינות ים תיכוניות. בכל יום מתוספות לתפריט מבחר מנות היום המשקפות את המוצרים העונתיים (פירות וירקות מהשוק, דגת הים וכו') ואת יצירתיותו של השף.

 

לכל זה הוספנו שרות מקצועי ואדיב, ואוירה נעימה, אקסלוסיבית וביתית על מנת לאפשר לכם חוויה קולינארית ובליינית מושלמת המשרה אוירה קסומה ומשאירה טעם של עוד...

 

הבשלן:

חן קורן, בת 29, נשואה ואמא לבארי המתוק.

מגיל צעיר מאוד נהגה חן לספר לאמא שלה שהיא לא מרגישה טוב  כדי שתוכל להישאר בבית ולהתרכז בתשוקה הגדולה שלה לבישול ואפיה.

היום חן מתגוררת עם משפחתה במקום האהוב עליה ביותר בעיר – שוק מחנה יהודה,

ממנו היא שואבת השראה למנות שהיא יוצרת. / ומביאה את הניחוחות והטעמים של השוק למנות שהיא יוצרת.

_npr7071

השפית חן קורן

המתכון:

10 עלי בריק/ עלי סיגר

10 ביצים

10 פילטים של ברבווניות

צרור כוסברה קצוצה

פלפל

מלח

שמן לטיגון

מעט עלי טימין טרי

קצת שמן ית

 

מקפיצים את הפילטים במעט שמן זית ביחד עם העלי טימין, ממש 5 שניות רק בשביל "לסגור" אותן

מניחים את עלי הבריק בקערה עמוקה, פותחים את עלי הבריק, שוברים לתוכו את הביצה מעל שמים פילה אחד של ברבוניה, מעל כוסברה פלפל מלח, סוגרים ומכניסים לשמן עמוק חם!

העלי סיגר נסגרים מעצמם בשמן, לא צריך לדאוג להם

מטגנים 4 דק' בכל צד, עד שהעלה סיגר משחים והביצה עדיין רכה

אוכלים את זה ליד סלט עגבניות מטופל בפלפל שמן זית לימון, רענן

 

_npr7115

סמבוסק פריקסה

_npr7097