מסעדת אנג'ליקה

קציצות לוקוס ברוטב לימון כבוש ופלפל חריף

בשלנית רינת סילבסטר ומסעדת אנג'ליקה

_npr3754

 המסעדה

אנג'ליקה

שף ארז מרגי ומרכוס גרשקוביץ מזמינים אתכם לחוויית מסעדת שף שלמה: אווירה, שירות, אוכל ויין. 

כמו תמיד, חיפשנו את הבשר, הדגים והירקות הטובים ביותר כדי ליצור מנות רעננות, מדוייקות, צבעוניות ומפתיעות. 

שלחנו את הסומלייה שלנו לאסוף את מיטב היינות ממגוון יקבים בארץ, להציג תמונה מלאה של סגנונות יין בישראל וגם כמובן, להתאים יין לכל חך. 

אנחנו ממוקמים במתחם כתר דויד, מול מלון קינג דיויד, מרחק הליכה מהעיר העתיקה, מתחם ממילא ומתחם התחנה החדשה.

נשמח לראותכם!



בשלן

רינת סילבסטר

בת 43 גדלה בגליל חזרה לארץ אחרי 11 שנים ישר לירושלים. אוהבת אנשים ולכן אוהבת לבשל. יש לה חברת נדל"ן. הייתה המון שנים בחו"ל. רחוק מהבית למדה לבשל. לארח מבחינתה זה חוויה. אוהבת את מרכוס, חבר טוב. בחורה וורבלית מאוד. מתכון: קציצות לוקוס ברוטב של פטריות וחלב קוקוס.

_npr37771

בשלנית רינת סילבסטר

המתכון:

מתכון לקציצות לוקוס ברוטב לימון כבוש ופלפל חריף:
חומרים:
חצי קילו לוקוס טחון
צרור כוסברה
צרור פטרוזיליה
2 פרוסות לחם יבש מושרה במים סחוט
מלח
פלפל
לרוטב:
10 ראשי שום שלמים
5 גזרים פרוסים
2 פלפלים חריפים פרוסים
קופסא של לימון כבוש
2 כפות של עריסה
ענף טימין
ענף זעתר
כמון פלפל ומלח

אופן ההכנה:
לשים ביחד את כול מרכבי הדגים עד קבלת עיסה , יוצרים כדורים בגודל של כדורים קטנים.
מטגנים את השום בשמן זית, כאשר השום משחים מוספים את הגזר פלפל חריף הלימון העריסה והתבלינים מעט מים.
כשהרוטב רותח מוסיפים את כדורי הדג ומבשלים על אש נמוכה לחצי שעה.
מגשים עם פרוסות לימון.

1

קציצות לוקוס ברוטב לימון כבוש ופלפל חריף

_npr3775

שף: ארז מרגי ומרכוס גרשקוביץ

_npr3749