בראסרי עין כרם

רביולי סביח

בשלן: שלומי בראון ומסעדת בראסרי עין כרם

_npr6986

 המסעדה

מסעדת בראסרי שוכנת בלב שכונת עין ערם השלווה, ופורסת אל מול העיניים המשתאות נופים נשגבים ביופיים.


המתחם של המסעדה מחולק לשני מפלסים: קומת הכניסה – המכילה את הבר ואת החדרים הפרטיים לאירועים של 20-80 מוזמנים. קומת הגג הוא מקום משכנה של טרסה עוצרת נשימה שמשקיפה אל הרי ירושלים, הצריחים המוזהבים והמראות הירוקים. התפאורה המושלמת לארוחה רגועה או מראות של שקיעה הופכת שלמה, עם יצירות האמנות המתחלפות על קירות המסעדה.

בשלן

שלומי בראון

בן 32, רמת דניה. גרונטולוג- מדעי הזקנה תואר שני, מטפל באנשים בגיל ה3 ותומך באנשים. התפקיד המרכזי שלו זה בישולים- פשוט אהבה- אוכל זאת אהבה. הגיע מסבתא ומההתלהבות של סבתא, היה מבשל איתה. היא ההשראה שלו. כל החגים היו חגיגה בשבילו, תמיד אהב להסתכל וללמוד עד שהבין שזאת אחת האהבות הגדולות שלו- בישולים. בעיקר אוהב לבשל לאחרים.

_npr6978

בשלן: שלומי בראון

המתכון:

בצק רביולי
250 גר קמח
2 חלמונים
2 ביצים
30 מל שמן זית
קורט מלח
לשים בקיטשן אייד 10 דק בוו לישה
נותנים לבצק לנוח מינימום חצי שיה עטוף בניילון נצמד
למילוי
חציל שרוף חצי מקולף
חצי שן שום
מלח פלפל
כף לבנה/ מסקרפונה
50 גר גבינת פטה
טוחנים הכל יחד מעבירים לשקית זילוף
אופן הכנה
פותחים את בצק הפסטה במכונה
מעצבים לגודל הרצוי מניחים מילוי יוצרים גומה ומניחים בתוכה חלמון ביצה
מרתיחים מים
מניחים מחבת על אש גבוהה מוסיפים כפית חמאה 5/6 עגבניות שרי קונפי/ או רגילות
שן שום קצוצה/ או 2 שיני שום קונפי
מלח פלפל
מוסיפים מעט מים
חולטים את הרביולי במים החמים מעבירים למחבת מבשלים כחצי דקה
ומניחים בצלחת
לסגירת המנה
פירורי לחם מתובלים
חצי כפית מסקרפונה
ופירורי גבינת פטה

brasserie-ein-karem

רביולי סביח

_npr6969

שף: לירז שדה

_npr6988