קפה פרש

עוגת קרם גבינה קרה

בשלנית שושי חזן ומסעדת קפה פרש

 המסעדה

פרש בית קפה מגדנייה מסעדה חלבית וקייטרינג, נפתח בשנת 1961 ע"י ראש משפחת פרש, מרדכי. מרדכי נשא לאישה את אורה, שהיתה אחת מלקוחותיו, ומאוחר יותר העביר את המערוך לידי בנו, מתי, אשר למד את רזי המאפיה. המקום התרחב והפך עם השנים לביסטרו שכונתי, המנוהל כיום ע"י מתי.

פרש שונה באופיו מכל מקום אחר. הוא מזכיר בתי קפה אירופאיים (בסגנון ברצלונאי, וינאי ופריזאי) ומכיל מוצרי קונדיטוריה מיוחדים הנאפים במקום, אותם המוצרים שהפכו אותו לאחת מ- 10 הקונדיטוריות הטובות בארץ.

המקום מנוהל ע"י בני המשפחה (לאורך שלושה דורות), והאפייה והבישול מתבצעים אף הם ע"י בני המשפחה.

בין המוצרים הטריים הנמכרים במקום ניתן למצוא מאפי שמרים ובצק עלים, עוגות בחושות, שטרודלים, אקלרים, מוסים, טארטים, עוגות ללא גלוטן או ללא סוכר, קישים, בורקסים מבצק עלים יווני פריך או פילו ועוד. מבחר הקינוחים המוצע נרחב וכל מוצר מדהים בטעמו ובצורתו.

ניתן לקיים בבית הקפה אירועים בסדר גודל של עד 40 אורחים.


המקום כשר למהדרין.

בשלן

שושי  חזן

בת 53, פסגת זאב.  עובדת בסוכנות היהודית, הם שולחים אנשים לחו"ל. שושי מרגישה שליחות בעבודה זו אבל אומרת שאם לא הייתה עובדת בסוכנות הייתה מתעסקת בבישול, בישול זאת אהבת חייה-  שושי הוציאה לקט מתכונים לשליחים לחו"ל. ואחת הגאוות שלה שבישלה ל120 ילדים.

_npr7594

בשלנית: שושי חזן

המתכון:

עוגת גבינת קרה

2 גבינה 9% (500 גרם)

1 גביע שמנת חמוצה 15% (200 מ"ל)

3 כפות סוכר

לערבב בקערה הכל ביחד עד לתערובת חלקה (ללא גושים)

 

2 שמנת מתוקה 38% (500 מל)

1 אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)

3 כפות סוכר

להקציף במקסר עד לקבלת קצף יציב

להוסיף את הקצפת לתערובת הגבינה ולערבב ביחד

לשים בשקית זילוף ולזלף למנות אישיות.

אפשרויות הגשה: שערות קדאיף, ביסקווטים פתי בר, ביסקווטים לוטוס, אוכמנויות וסירופ פטל, סילאן, חלבה, בננות מקורמלו וכיד הדימיון

_npr7579

עוגת קרם גבינה קרה

_npr7604

שף: מתי פרש

_npr7590