קזינו דא פריז

סלט פנצנלה

בשלן יאיר וויס ומסעדת קזינו דא פריז

 המסעדה

"Casino de paris" is a bar located in the heart of jerusalem, at "Mahne yehuda" market, and offers an authentic home made food, cocktails and fine drinks- local and not.

Vibes are light and happy.

it was opened 5 years ago by Eli mizrahi- the man who made the revolution at the market opening a coffe shop 13 years ago, and Shaanan street, a famous rap singer . both jerusalem lovers.

The bar sits in a historical building built by the british at 1930's, and was a hotel, casino and Officers club called by the name Casino de paris.from the roof you can view on the whole market area.

Eli & Shaanan revived this bar, and now its one of the hot spots of jerusalem nightlife and culture.

בשלן

יאיר וויס

בן 39, מנחלאות. למד במכללת הדסה, ועבד במלונות בשווייץ. אוהב להעניק שירות ומבחינתו אוכל ובישולים זה אחד הדברים האהובים עליו. הבישול הוא התחביב שגורם לו הכי הרבה הנאה.  אוהב את כל סוגי האוכל אבל בעיקר אוהב את ירושלים ואת מה שיש לעיר להציע מבחינת הקולינרי.יאיר חילוני שמכבד את הדת.

_npr6923

בשלן: יאיר וויס

המתכון:

מתכון לפנצנלה:

מלפפון

עגבניה

עגבניות שרי בצבעים שונים

בצל סגול או שאלוט סגול

עלי בייבי או רוקט

זיתי קלמטה

צנוניות

זעתר ובזיליקום טרי

לחם של אתמול

כדורי מוצרלה

שמן זית,  בלסמי,  מלח פלפל

אנשובי אם רוצים,  פלפלים אם רוצים

קולים את הלחם הישן וחותכים לקוביות., משרים בעגבניה סחוטה,  שמן זית,  בלסמי,  מלח ופלפל.  

משרים את הבצל ב בלסמי.

חותכים גס את כל הירקות אל תוך קערת ערבוב.  מוסיפים את המוצרלה,  העלים,  הזעתר,  הבזיליקום והזיתים.  מתבלים בהרבה שמן זית,  בלסמי,  מלח ופלפל.  מוסיפים את הקרוטונים שהושרו.

מעבירים לצלחת הגשה,  מוסיפים אנזובי מעל וכמה עלי בזיליקום לקישוט.

_npr7011

מתכון לפנצנלה

_npr6957

בעלים: יערה מזרחי

_npr6949