אוליב אנד פיש

חזה עוף בחלב קוקוס ופטריות

בשלן עומרי קבלו ומסעדת אוליב אנד פיש

_npr7126

 המסעדה

 

אוליב אנד  פיש

בשלן

עומרי קבלו. בן 28. עובד בחברת הפקה. גר בארמון הנציב. עומרי גדל בבית על הטעמים של המטבח המרוקאי, אך לאחר טיול במזרח הרחוק שפתח אותו לטעמים חדשים, הוא התחיל לשלב בין שני המטבחים האלה במנות שהוא מכין.
לעומרי 2 אהבות גדולות בחיים: מוסיקה ובישול, ובשתיהן הוא מוצא את השקט והתרפיה שהוא צריך.

_npr7146

בשלן: עומרי קבלו

המתכון:

חזה עוף בחלב קוקוס ופטריות

מרכיבים (ל2 מנות):
2 חזה עוף פרוס דק
3/4 כוס חלב קוקוס
5 פטריות שמפניון פרוסות עבה
1 כרישה פרוסה לטבעות
1/2 בצל לבן פרוס
1/4 כפית אגוז מוסקט
1/4 כפית מלח
קורט פלפל שחור
בצל ירוק

אופן ההכנה:
1. מטגנים במחבת משומנת את חזה העוף עד להשחמה משני צדדיו (בערך 2 דקות כל צד) ומניחים בצד.
2.לאותה מחבת מוסיפים את הכרישה, הבצל והפטריות לטיגון קל
3. מוסיפים למחבת חלב קוקוס, אגוז מוסקט, מלח ופלפל. מבשלים את הרוטב כדקה על אש נמוכה.
4. מוסיפים את חזה העוף למחבת ומבשלים כ-3 דקות נוספות על אש נמוכה.
5. מעבירים לצלחת ומקשטים בבצל ירוק טרי מעל.

olive-fish

חזה עוף בחלב קוקוס ופטריות

_npr7159

שף: נועם קבלו

_npr7132