ויליג' גרין

סייטן בייתי ביין וירקות שורש

טליה גלזר ומסעדת ויליג' גרין

המסעדה:

אי של ריחות נעימים, טעמים נפלאים, רוגע וידידות. לויליג' גרין מוניטין רב אשר מבוסס על ניסיון וידע מקצועי, שנרכש מפעילות מוצלחת בתחום ההסעדה הבריאה והטעימה, מאז שנת 1980.

 

המטבח של ויליג' גרין שואב השראה ממקורות שונים: צפון אמריקה, אירופה, אסיה, המזרח התיכון וארצות הים התיכון. כתוצאה מכך, מאכלים כמו פשטידות, קישים, טופו, סייטן, אורז ודגנים מלאים, רטטוי, אצות ים, לזניה, חומוס, סלט יווני, מרק ברוקולי, מרק מיסו ועוד מטעמים רבים, מוגשים בהרמוניה נפלאה ונותנים סיפוק גסטרונומי למאות סועדים בכל יום. ומי ששבע מהמנות הבריאות, יכול להנות משפע רב של עוגות תוצרת בית, מלאות טעם ובריאות, וגם לחטוא בקפה מצויין, שוקו או מבחר עשיר של תה צמחים.


הפסיפס הצבעוני והמגרה הזה, יחד עם מבחר גדול של מאפי הבית הטריים, נותן פתרון אידיאלי, טעים ובריא לארוחת בוקר, צהריים, ערב ולנשנושים שביניהם.

הבשלן:

טליה גלייזר 24, ניהול נכסים. קטמון הישנה.
מאוד אוהבת בישול, האימא המרוקאית החדירה בה את הבישול, טלייה מתה על בישול- זה התרפיה שלה. מבחינתה אחרי יום קשה לבוא הביתה ולבשל לאנשים זאת התרפיה. עושה תואר במנהל עסקים, שיווק ופירסום.

_npr7897

בשלנית טליה גלזר

המתכון:

סייטן בייתי ביין וירקות שורש

2 בצל סגול בינוני חתוך לקוביות

½ ראש סלרי

3 תפוחי אדמה בינוניים מקולפים וחתוכים לקוביות

2 גזר חתול לקוביות

חופן שיני שום שלמות

1 קול ורבע מקולף וחתול לקוביות

כוס יין אדום

3 כפות אגבה/ סילאן

3 כפות רוטב סויה

פלפל שחור

2 גבעולי רוזמרין

2 עלי דפנה

½ כפית טימין יבש

חופן פטרוזיליה

½ סלסלת פטריות

1 ק״ג סייטן- מומלץ להכין לבד

 

  1. לטגן בסיר רחב את הבצל שום סלרי תפו״א וגזר עד ריכוך
  2. להוסיף תבלינים ולערבב
  3. להוסיף יין אגבה רוטב סויה ועשבי תיבול ולהביא לרתיחה
  4. להעביר לתבנית, ומעל להניח את הסייטן בחתיכה אחת ולפזר מסביב את הפטריות
  5. לכסות המיטב בנייר כסף/ מכסה
  6. לאפות בחום של 180 מעלות כ 45 דקות
  7. להגיש



Cote 100%

סייטן בייתי ביין וירקות שורש

_npr7890

שף: עמרי סיבול

_npr7868